Hjort Beer

HJORT BEER er et kontraktbryggeri, som er etableret i 2017, af Carsten Hjort Bjerre fra Aalborg. I 2015 startede han med at brygge hjemme i kælderen, og eksperimenterede med malt, humle, gær og vandprofiler. Det blev til 50 hjemmebryg det første år, hvor hans metodiske tilgang, fra en baggrund som ingeniør, kom ham til gode.

I 2017 vandt han både guld og sølv ved Danmarksmesterskabet i Håndbryg. De første to øl fra HJORT BEER er vinder-øllene fra DM 2017, “Brown Bella” – en Belgisk Dubbel og ”Wiener Walzer” – en Vienna Lager – som netop også har vundet Guld ved BBC i Barcelona 2020.

Endnu en prisvinder så dagens lys i 2018; en Baltisk Porter Alexander” – som er opkaldt efter Carstens ældste søn – vandt en sølvmedalje ved Barcelona Beer Challenge i marts 2019. Samme øl vandt 1. præmien, som Nordens bedste Godnat-øl, ved Nordic Brew Festival i 2018.

Carsten har en forkærlighed for det traditionelle håndbryg og de gode klassiske ølstilarter, hvor balancen er i fokus. Øllet brygges altid med de bedste råvarer – fortrinsvis økologiske.